DOVA-CROW

Utrecht, the Netherlands

DOVA-CROW invited us to design their new office space. The main focus was to make the space feel like as if it is your own home, contrary to the more traditional way of office spaces that mainly focus on work and performance.
We have took inspiration from the Dutch landscapes, since DOVA & CROW are both nationwide working organizations.
Here you see the river- and the dune landscape represented on the floor by a glossy blue and a sand like beige kind of tile. On the ceiling we created a typical Dutch cloudy sky. In some spots the sunlight appears to be peeking through the acoustic baffle system with the help of some hidden ceiling lights .
Between the landscapes and the clouds there is a ‘hub’ where people can get a tastefull cup of coffee and take a seat to catch up with a colleague or to check their e- mail.
It may not look like your ordinary office, but we hope it’s one where the team and the visitors of DOVA-CROW feel at home.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom